Parasport Fodbold

Alt om fodbold under Parasport Danmark

Udtagelse til Special Olympics World Summer Games(SOWSG), Abu Dhabi 2019.

Udtagelse til Special Olympics World Summer Games(SOWSG), Abu Dhabi 2019.

Afholdes 11. til 21. marts 2019

  • Hvordan bliver man udtaget ?

Man møder op til minimum en af de 2 samlinger.

  1. 17-19 november 2017, i Vorup FB, Møllevangsvej 9, 8940 Randers SV – pris 250 kr
  2. 28 marts -2 april 2018, i Jerslev,  Sdr Ringgade 79, 9740 Jerslev – pris 750/1000 kr

Se separat opslag om de to samlinger i et andet opslag her på siden.

  • Hvem kan udtages ?

Der ligger en profil beskrivelse af krav til de der ønsker at deltage her på hjemmesiden.

Piger:

Piger i alle aldre kan deltage. Vi deltager med et 7-mands hold.  Pigerne skal dog være på et stadie hvor de har en nogenlunde spilforståelse og boldomgang.

Unified drenge:

Kort om unified fodbold. Unified fodbold er denne gang et 11-mands hold der består af 8 udviklingshæmmede idrætsudøvere (atleter) samt 8 drenge uden handicap (partnere). Alle klubber må derfor gerne sende både drenge med udviklingshandicap og drenge uden udviklingshandicap til samlingerne. Bare man opfylder de krav der står i profilen om atleter eller partnere. Grundet regler fra Special Olympics er det denne gang kun muligt at deltage hvis man er født i 1998, 1999, 2000, 2001 og 2002. Dette gælder både atleter og partnere. Det anbefales at atleterne selv finder en partner der kan deltage i samlingen og som ville kunne deltage i SOWSG 2019. Disse partnere skal ligesom atleterne deltage i minimum en af de to samlinger.

  • Pris for deltagelse ved SOWSG

Prisen er sat til 12.000 kr. Det skal man i første omgang ikke lade sig skræmme af. Rigtig mange af vores atleter og partnere ved sidste SOWSG fik næsten dækket alt ved hjælp af sponsorer og tilskud fra forskellige fonde. De penge som Parasport Danmark også for ind i deres søgning efter tilskud til turen bliver delt ud på alle de deltagende, så ledes at grundprisen falder som vi når længere hen. Er man en forældre eller træner der er rigtig god til at opnå sponsorrater og fonde er det god stil enten at sende pengene videre til den fælles kasse i Parasport som hjælper alle eller måske hjælpe en af de drenge/piger der ikke har så nemt ved at få hjælp fra sponsorer og fonde. Jeg tænker at vi vil forsøge at lave en netværks gruppe for både pige og drenge holdet som koordinere ansøgningerne.