Parasport Fodbold

Alt om fodbold under Parasport Danmark

Samling Jerslev

Samlingen kommer til at ligge 28 marts - 2 april 2018

Dette forventer vi bliver den største samling som nogensinde er set i Parasport Danmark. Vi regner med at få alle 350 pladser udsolgt i god tid før samlingen, så vent ikke alt for længe med at tilmelde jer. 

Tilmelding

Prisen er 750 kr uden bus og 1000 kr incl bus og de kan betales på konto Reg 9070 konto 1627804020 eller på MobilePay på nummer 29887401. MAN ER IKKE TILMELDT FØR DER ER BETALT. Der kommer bus fra Greve som følger motorvejen helt op til Jerslev.

Hvem kan deltage i samlingen.

Alle kan deltage i denne samling, og vi har enda inviteret klubber og spillere fra Sverige, Norge, Island, Finland, Fæøerne, England, Litauen og Tyskland. Det betyder at samlingen vil være en skøn blanding af fælles træningspas og kampe. 

De forskellige rækker man kan deltage i og hvad der udtages til i hver række.

  • Unified fodbold

Her kan både udviklingshæmmede og ikke udviklingshæmmede deltage bar de er født i 1998, 1999, 2000, 2001 og 2002. Udtagelserne for disse spillere vil være til Special Olympics World Summer Games i Abu Dhabi, De forenede Arabiske Emirater marts 2019. Læs mere om dette andet sted her på siden.

  • A rækken

A spillerene skal i år deltage i Gothia Cup i uge 29 og det er det man kan udtages til her.

  • Piger, B , C og D- mix rækken

Alle spillere i disse tre kategorier kan udtages til forskellige hold som skal til Norway cup uge 31 2018. Vi har en drøm om at sende 10 hold af sted til turneringen i Oslo.

Her udover vil der være intern træner uddannelse for parasport Danmark trænere under hele samlingen.

Dette bliver den vildeste samling og vi er allerede igang med at gøre den helt speciel. Så meld jer til og få en lang og spændende samling med både kampe, social hygge, træning og masser af overraskelse. 

På denne samling vil vi også præsentere de to nye D-Mix trænere. Der er mange ansøgere til opgaven kan vi fortælle.