Parasport Fodbold

Alt om fodbold under Parasport Danmark

Sponsor pakker Special Olympics fodboldlandsholdene.

Turnerings sponsor – pris 20.000 kr.

Parasport Danmark fodbold har en hjemlig turnering med 8-mands rækkerne A, B og C. I 5-mands rækkerne har vi D og E rækken.

Vi ønsker at sælge navnet på vores forskellige rækker for en 2-årig periode. Vores turnering spilles under Special Olympics konceptet.

Tøj sponsor – pris 15.000 kr.

Special Olympics landsholdene under Parasport Danmark er noget vi er rigtig stolte af. Holdene deltager i mange forskellige turneringer over hele verden. Vi tilbyder en sponsor at få sit logo på et holds tøj for en 2-årige periode. Der er mange regler under Special Olympics angående tøj og ved indgåelse af aftale vil dette blive uddybet. 

Træner sponsor –  pris 7.500 kr.

Vores dygtige trænere vil gerne reklamere for jer. Køb en af vores trænere i 2 år og få logo på tøjet.

Spiller sponsor – pris 5.000 kr.

Alle vores spillere har til turneringer og træninger en egenbetaling for at deltage. Støt en spiller gennem hos os. Man kan vælge at støtte en spiller man kender eller vi kan hjælpe med at finde en der kunne have stor glæde af et personligt spiller sponsorat.

Konkurrence sponsor – pris 2.500 kr.

Hver måned har vi en konkurrence på vores nye facebookside. Vi søger sponsorer der vil støtte os med gaver/penge til disse konkurrencer. Vi vil gennem disse konkurrencer øge opmærksomheden på vores side, så siden bliver så attraktiv som muligt for spillere og sponsorer.

Hvad kan vi tilbyde ud over ovenstående?

  • Vi sender gerne spillere eller trænere ud med et foredrag om vores oplevelser i jeres firma.
  • I kan få adgang til at reklamere på vores hjemmeside og facebook side.
  • Vi er i gang med at få lavet en pavillon som skal med rundt til de arrangementer vi deltager i ud over fodbolden. Det kan være uddannelses messer, frivilligheds arrangementer OSV.
  • Vi laver ofte små filmklip under turneringer og samlinger. I kan få jeres logo med i disse små film, som deles enormt mange gange på internettet.

 

Er der interesse så kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

Med venlig hilsen

Allan Nielsen, Formand for fodbold idræts udvalget i Parasport Danmark.

Mail : optimisten@outlook.com                      

Tlf : 28901601